Naschoolse opvang

Days Outside is een toevoeging op de bestaande naschoolse opvang. Veelzijdig bewegen is nodig voor een goede ontwikkeling. Het is de basis voor fitheid, vitaliteit en een goede gezondheid. Alle kinderen ervaren hoe zij kunnen samenwerken, zich weerbaarder voelen en op motorisch gebied, als ook conditioneel, vooruitgang zullen boeken tijdens ons Days Outside ‘Veelzijdig Bewegen’ programma op de naschoolse opvang. Wij geven ons programma op locatie.

Door het gevarieerde en brede aanbod kan Days Outside ervoor zorgen dat uw bedrijf zich onderscheidt t.o.v. andere organisaties en een unieke positie in de markt krijgt.

Days Outside kan uw medewerkers ontzorgen en het beweegarmoede probleem oplossen door structureel een breed en veelzijdig aanbod van sport en spel aan te bieden. Hierdoor voldoen de kinderen aan de huidige richtlijnen van de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) en werken we samen aan de ontwikkeling en gezondheid van de jeugd.

Wilt u ook samen met ons werken aan de ontwikkeling en gezondheid van de kinderen door middel van een veelzijdig sport- en beweegprogramma op uw naschoolse opvang? Of wilt u dat wij uw medewerkers opleiden? 

Vraag naar de mogelijkheden: info@daysoutside.nl

C3f0ab64 81d1 4841 85c0 8a727b3ef757 thumb1920