Voortgezet onderwijs

Praktijk en theorie ‘Veelzijdig bewegen’

Tijdens de praktijk en theorie lessen willen we bewustwording creëeren welke grondvormen belangrijk zijn voor een goede ontwikkeling en gezondheid. Door samen uit te zoeken welke bewegingen ze wel en niet maken tijdens hun eigen sport, krijgen ze inzicht welke grondvormen nog ontbreken. We geven ze tools mee hoe ze het gehele lichaam kunnen trainen. (Theorie en praktijk)

Veelzijdig bewegen
Veelzijdig bewegen is nodig voor een goede ontwikkeling. Het is de basis voor fitheid, vitaliteit en een goede gezondheid. Een gezond en gevarieerd beweegprogramma bevat diverse spel- en oefenvormen uit verschillende grondvormen van bewegen.

Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en een goede ontwikkeling. Iedereen die veelzijdig beweegt zal een betere sporter worden. Ook op volwassen en oudere leeftijd zul je profijt hebben van het op jonge leeftijd veelzijdig bewegen. Ons programma bestaat uit een circuit gericht op de gezondheid en ontwikkeling en iedere les 2 sporten of varianten daarop.

Wilt u ook ons BMO ‘Veelzijdig Bewegen‘ sport- en beweegprogramma op het voortgezet onderwijs?

Vraag naar de mogelijkheden: info@daysoutside.nl

IMG 4075