Skills 45+ walking sport en bewegen

NU OOK GRATIS SKILLS SPORT- EN BEWEEGPROGRAMMA VOOR OUDEREN

Iedere woensdag van 15.00-15.30 kunt u bij Days Outside (locatie vv Doetinchem) terecht voor een half uur lang ‘walking’ sport en bewegen. Deelname is geheel gratis. Na afloop is er gelegenheid om gezellig samen te zijn en wat te drinken in de kantine.

Het SKILLS veelzijdig bewegen programma is een samenwerking tussen de verenigingen op Sportpark de Bezelhorst en Days Outside.

WAAROM SKILLS VOOR OUDEREN?

Uit onderzoek is gebleken dat BMO (Breed Motorische Ontwikkeling) bewegingslessen voor ouderen heel belangrijk zijn om je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Door middel van bewegingslessen krijg je een betere conditie, minder kans op hart- en vaatziektes, minder kans op vallen en je kunt langer zelfstandig blijven. Ook is gebleken dat bewegen goed is voor het geheugen en het concentratievermogen.

DOE MEE

Bent u 45+? Kom dan gezellig mee doen met ons breed motorisch SKILLS programma. Ons programma bestaat uit een warming up en iedere week 2 andere ‘walking’ sport en beweegprogramma’s. Locatie: vv Doetinchem van 15.00-15.30.

Er is ook een actief veelzijdig bewegen programma voor de 19 tot 45 jarigen. Dit programma is van 16.00-17.00 op Sportpark de Bezelhorst en in de wintermaanden in gymzaal de Rozengaarde. U kunt zelf bekijken welk sport- en beweegprogramma het beste bij u past.

Voor meer informatie of aanmelden: info@daysoutside.nl

IMG 5473
IMG 5457