Over ons

Days Outside is een maatschappelijke organisatie op het gebied van gezondheid en beweging. Met dit project maken we ons sterk voor méér beweging in de buitenlucht en een nieuwe gezonde generatie. Samen met lokale partners, gemeentes, bedrijven, trainers en stagiairs willen we in iedere plaats en wijk een positief en sportief alternatief aanbieden en de jeugd en volwassenen structureel (na schooltijd) kennis laten maken met de kracht van bewegen en sporten.

“Mijn naam is Days, initiatiefneemster van Days Outside, trainster van JO O17 en daarnaast voetbal ik in de zaal tussen de mannen. Als jong meisje was ik al altijd aan het sporten en bewegen. Ik deed aan voetbal, judo en basketballen en ging graag einden skeeleren. Ik heb Days Outside opgericht omdat ik jarenlang ernstig ziek ben geweest, ik lag op bed, zat in een rolstoel en regulier hadden ze me opgegeven. 

Dankzij een behandeling in het buitenland ben ik opgeknapt. Ik heb opnieuw moeten leren lopen en voetballen. Door mijn ziekte ben ik nóg meer gaan beseffen hoe belangrijk een sterk immuunsysteem, fit zijn, gezonde voeding en beweging is. 

Mijn missie is dan ook om iedereen weer aan het voetballen en bewegen te krijgen in onze steeds drukker wordende maatschappij.”

Lukas de Graaf

“Met mijn achtergrond als Sportkundige ben ik veel in aanraking geweest met sporten als middel en gezien dat bewegen een positieve invloed heeft op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Vandaar dat de missie en visie van Days Outside me meteen aansprak. Graag help ik mee aan dit project om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen.”

Gedeon Geertruida

“Met mijn achtergrond als Nationale zaalvoetballer en als ALO docent sprak de missie van Days Outside me direct aan omdat sporten mijn passie is. Ik geniet ervan als ik anderen kan helpen groeien zowel op motorisch, cognitief en sociaal emotioneel gebied. Daarom draag ik graag mijn steentje bij aan dit mooie project”

Jos Mekkes

“Sport verbindt en haalt vaak het beste in je naar boven. Anderen zien ontwikkelen en genieten van elk moment, dat geeft mij energie. Mede daarom ondersteun ik het initiatief van Days Outside!”

Jim van der Logt - Speler bij De Graafschap
Jos Mekkes - Days Outside Sportcoach
Absalom Warkor - Voormalig kampioen FIFA E-sport
Mieke Bakens - Humandkind kinderopvang en -ontwikkeling
Samen kunnen we het verschil maken in de strijd tegen eenzaamheid, ziektes en een betere gezondheid