Days Outside lanceert campagne tijdens Nationale Sportweek

Op zondag 27 september lanceert Days Outside tijdens de Nationale Sportweek 2020 de campagne “Méér bewegen in de buitenlucht”. Met deze campagne willen we inspelen op de tijden die aan het veranderen zijn en ons landelijk inzetten voor een gezonde nieuwe generatie. Onze missie is om ervoor te zorgen dat de jeugd en volwassenen dagelijks structureel méér gaan bewegen.

Hiervoor is een programma ontwikkeld voor met name voetbalclubs, verenigingen, buurthuizen en de buitenschoolse opvang. Samen met lokale partners, gemeentes, bedrijven, trainers en stagiairs willen we na schooltijd een positief en sportief alternatief aanbieden.

CAMPAGNE FILM

Op deze dag wordt ook de campagne film gelanceerd “Samen voor méér beweging en een gezonde nieuwe generatie” In de campagne film vertellen o.a. Absalom Warkor, een voormalig Nederlands kampioen e-sporter en Jim van der Logt, speler van De Graafschap over het belang en de effecten van Méér bewegen in de buitenlucht.

Bekijk de campagnefilm hier

https://youtu.be/btf0GBvTR0E

“Jaarlijks overlijden wereldwijd 5.3 miljoen mensen aan ziekten die gerelateerd zijn aan lichamelijke inactiviteit”

Meer bewegen in de buitenlucht verrijkt je leven. Wetenschap toont al langer aan dat door te sporten en dagelijks genoeg te bewegen je je weerstand kunt verbeteren. Bewegen en voetballen in de buitenlucht is goed voor de fysieke en mentale gezondheid van iedereen.